Rafael Nadal a vorbit în premieră despre sarcina dificilă a soției sale, Xisca Perelló

Rafael Nadal a vorbit în premieră despre sarcina dificilă a soției sale, Xisca Perelló
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Noiembrie 2022

După ce a devenit tată luna trecută, marele tenisman a dezvăluit că a lipsit de la unele meciuri pentru a-i fi alături soției sale.

Pe 8 octombrie, Rafael Nadal (36 de ani) și soția sa, Maria Francisca (Xisca) Perello, s-au bucurat de nașterea bebelușului lor, Rafael, dar abia o săptămână mai târziu jucătorul de tenis a confirmat acest lucru și le-a mulțumit fanilor săi pentru toate mesajele de felicitare.

Deși sosirea unui copil este întotdeauna un motiv de sărbătoare și de binecuvântare, starul tenisului a amintit recent că sarcina partenerei sale a întâmpinat unele dificultăți.

„Am devenit tată relativ recent și nu știu cum îmi va afecta asta calendarul din 2023. Trebuie să mă adaptez“, a spus Rafael Nadal în cadrul unei întâlniri cu presa la Buenos Aires, în Argentina, unde se află într-un tuneu care include țări precum Chile, Brazilia, Columbia, Ecuador și Mexic.

„Am avut o perioadă dificilă din punct de vedere fizic și o perioadă dificilă cu sarcina soției mele. Am lipsit de la meciuri în ultimele luni“, a adăugat el.

Ce-i drept, cu o lună înainte de nașterea fiului său, spaniolul a dezvăluit că trece prin zile foarte grele.

„Nu mă simt bine. Au fost câteva săptămâni dificile, nu am dormit suficient, u fost situații un pic mai complicate decât de obicei acasă“, a recunoscut el la momentul respectiv, apoi a continuat spunând că a trebuit să facă față unui alt tip de presiune decât cel cu care era obișnuit din punct de vedere profesional.

În urma unor complicații apărute în timpul sarcinii, Rafael Nadal a fost nevoit să își întrerupă participarea la Laver Cup de la Londra, pentru că nașterea putea fi devansată. Cu mari emoții, fiul lui Rafael Nadal și al lui Mariei Francisca Perelló s-a născut la spitalul din Palma de Mallorca.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies