Rară apariție în public a fiicei lui Edith González, Constanza

Rară apariție în public a fiicei lui Edith González, Constanza
Citeste mai mult despre: Edith Gonzalez, Constanza Creel
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 August 2024

Deși tânăra de 19 ani a evitat să vorbească cu presa, ea a arătat o atitudine senină și prietenoasă în fața camerelor de luat vederi.

Deși Constanza Creel este fiica lui Edith González și a lui Santiago Creel, două personaje foarte cunoscute în Mexic, tânăra, care urmează să împlinească 20 de ani, a decis să stea departe de lumina reflectoarelor, astfel că duce o viață foarte discretă. 

De aceea, atunci când face o apariție publică, prezența ei provoacă de obicei agitație. Așa cum s-a întâmplat recent, când Constanza a fost surprinsă de mass-media la sosirea sa pe Aeroportul Internațional Ciudad de Mexico, ocazie cu care a încercat să treacă neobservată, fără prea mult succes, deoarece nu a putut evita să fie întrebată despre viața sa și despre ceea ce se întâmplă în jurul ei. 

În imaginile surprinse de emisiunea „Despierta América”, tânăra poate fi văzută purtând un hanorac gri care o acoperea din creștetul capului. Văzând camerele de luat vederi apropiindu-se, Constanza Creel a început să accelereze pasul în încercarea de a scăpa de reporterița emisiunii matinale de la Univision, care în cele din urmă a ajuns-o din urmă.  

„Vă rog, nu vreau să vorbesc. Fără comentarii”, a spus Creel pe un ton prietenos și cu un zâmbet. Cu toate acestea, tocmai fraza: „Fără comentarii” a atras cea mai mare atenție, deoarece reporterul care o intervieva pe Constanza i-a reamintit tinerei că exact așa evita mama sa să intre în detalii despre anumite subiecte. 

La auzul acestor cuvinte și observând că reporterul a subliniat cât de mult seamănă cu mama sa, Constanza a răspuns din nou cu o atitudine foarte senină și amabilă: „Mulțumesc”. La insistențele jurnalistului, care încerca să afle mai multe despre viața fiicei lui Edith, Creel a răspuns din nou ferm: „Vă rog, nu vreau să vorbesc”, a spus ea. 

În luna iunie s-au împlinit cinci ani de la moartea lui Edith González, o dată care a rămas marcată în inimile celor dragi, care continuă să îi cinstească memoria de-a lungul zilelor. La fel și văduvul ei, care, urmând tradiția de a-i dedica o slujbă în fiecare an de la plecarea ei, și-a convocat cercul apropiat pentru a se ruga pentru actriță. 

Cu toate acestea, marea absentă de la acest eveniment a fost tocmai fiica ei, Constanza Creel, care, acum că este majoră, a decis să își onoreze mama într-un mod privat și personal.

„Familia, în special Constanza, a decis ca această dată să fie comemorată în mod privat, prin urmare, începând din acest an, am luat decizia, eu unul, ca această comemorare privată să fie efectuată de Constanza, în calitate de unică fiică și moștenitoare a lui Edith”, a declarat Lorenzo, în declarații preluate de emisiunea „De Primera Mano”.

Deși nu a intrat în alte detalii, omul de afaceri a mai dezvăluit că, acum că Constanza a atins vârsta majoratului, ea va fi cea care se va ocupa de omagierile postume pentru mama sa. „Constanza, în calitate de adult, are responsabilitatea și dreptul de a-și aminti de mama ei așa cum dorește”, a conchis el.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies