S-a aflat de ce Juan Soler nu se căsătorește cu Paulina Mercado. Motivul e unul grav, din păcate

S-a aflat de ce Juan Soler nu se căsătorește cu Paulina Mercado. Motivul e unul grav, din păcate
Citeste mai mult despre: Juan Soler, cancer, Paulina Mercado
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 05 Octombrie 2024

Iubita starului de telenovele, Paulina Mercado, tocmai a anunțat că suferă de cancer.

Toată lumea îi vedea fericiți și ajungând la altar, însă realitatea din culise e cu totul alta: da, sunt îndrăgostiți, dar soara le e, momentan, potrivnică.

Prezentatoarea Paulina Mercado a anunțat că are o formă de cancer localizată în gât și că medicii au decis operarea ei cât mai grabnică. „Îmbrățișez procesul, nu am de ales”, a declarat iubita lui Juan Soler într-un interviu televizat la „Sale el sol”, spunând și că cea mai grea parte a acestei vești cumplite a fost să se gândească cum să le spună copiilor ei, care au pierdut deja un văr bolnav tot de cancer, la numai 30 de ani.

Paulina Mercado a povestit cum, în timpul unui control general, i-a fost detectată o umflătură la gât, situație pe care ea nu o observase până în acel moment. „Făceam o scanare osoasă, m-am întins să fac o ecografie și doctorul care era acolo mi-a spus: «Hei Paulina, bila aia mică pe care o ai aici în gât, de cât timp o ai?» Eu am spus: «Ce bila mică?», nu am văzut nimic, nu o observasem”.

După ce și-a descoperit un nodul la gât și a fost supusă mai multor analize, Paulina Mercado a descoperit că avea, de fapt, o tumoră malignă și a trebuit să treacă prin procesul de acceptare a bolii și de atacare imediată a acesteia, cu cea mai optimistă atitudine posibilă. „Este cancer, este cancer, la început eram îngrozită să spun cuvântul cancer. Am spus: «Ce am, ce am!“, dar am intrat pe tratament, am luat medicamente, îl iau de trei săptămâni”, a dezvăluit prezentatoarea, care a mai spus că nu știe ce tip de cancer este, dar speră să fie o variantă „mai blândă”

„Ceea ce înțeleg este că (tumoarea) este deja foarte mare, în mod normal o scot prin gură, dar în acest caz, o vor scoate prin gât pentru că este deja foarte mare”, a explicat Paulina în interviu, înainte de operație. „Simt că cicatricile noastre sunt o hartă a vieții noastre și această linie îmi va reaminti unde să merg și cum trebuie să trăiesc aici și acum”, pentru că medicul ei a mers direct la ea și i-a vorbit despre posibilitățile pe care le are în față, „unele foarte bune, altele catastrofale”, a recunoscut ea.

Cum era și firesc, Paulina a fost îngrijorată de reacția fiilor ei, Emiliano și Pedro Ojeda, care au suferit recent o pierdere foarte apropiată din cauza cancerului. „Copiii mei nu sunt atât de calmi. Din nefericire, tocmai au pierdut un văr de 30 de ani din cauza cancerului”, a spus ea. „Evident că lucrul care m-a neliniștit cel mai mult a fost cum să le spun copiilor mei. Mi-am pregătit discursul, am meditat, am respirat, au venit acasă, le-am spus, s-au uitat la mine și m-au întrebat: «Mamă, de ce râzi?», și nu e vorba că râd, îmbrățișez procesul, nu am de ales”, a spus prezentatoarea, care acum este foarte clară cu privire la atitudinea de care are nevoie pentru a face față la ceea ce urmează. „Te poți victimiza și poți plânge sau poți spune: «O să fiu bine», «Lucrurile se întâmplă cu un motiv». Așa că este greu pentru copiii mei să înțeleagă de ce mă simt atât de bine și, desigur, înțeleg prin ce tocmai au trecut”.

Aceasta nu este prima situație medicală majoră cu care se confruntă Paulina Mercado în ultimele luni. În decembrie 2023, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru o tumoră pe creier. „A fost foarte ușor să extirpe tumoarea, au scos-o de aici (arătând spre ceafă), nu m-au ras în cap și am câteva cusături aici, dar totul este fantastic, mă simt foarte fericită, foarte recunoscătoare și îmi vine să devorez viața”, a spus ea într-un videoclip postat pe rețelele sale de socializare la acea vreme.

Totuși, cu tot optimismul său, nu e loc și de o căsătorie, așa că înțelegem pe deplin de ce Juan Soler continuă să îi fie alături, însă niciunul nu se grăbește să ajungă la altar.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies