Sandra Echeverría nu crede poate râmâne cu fostul soț, Leonardo de Lozanne

Sandra Echeverría nu crede poate râmâne cu fostul soț, Leonardo de Lozanne
Citeste mai mult despre: Sandra Echeverria, Leonardo de Lozanne
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 27 August 2023

După ce s-au despărțit toamna trecută, cei doi au încercat să-și mai dea o șansă la începutul acestei veri, dar se pare că ceva nu mai funcționează.

În noiembrie 2022, Sandra Echeverría a surprins pe toată lumea dezvăluind că, după opt ani de căsnicie, ea și Leonardo de Lozanne au pus capăt relației lor. „Am pus cărțile pe masă, am încercat totul și, în cele din urmă, am decis amândoi că acesta este cel mai bun lucru pentru noi și asta îmi dă și multă putere să văd că sunt bine“, a spus actrița în timpul interviului pentru podcastul „Señora Punk“, găzduit de Iliana Rodríguez La Reclu, Amandititita și Tania Zarak.

Cu toate acestea, în luna iunie a acestui an, Sandra a surprins din nou când a dezvăluit că ea și solistul trupei rock Fobia și-au acordat o a doua șansă, pentru că încă se mai iubeau și doreau să formeze o adevărată familie alături de fiul lor, Andrés. „Adevărul este că dragostea a învins, suntem împreună, binecuvântați de Dumnezeu, fericiți. Când dragostea învinge, dragostea învinge“, a declarat vedeta serialului „La Doña“.

În această a doua etapă, cuplul s-a arătat foarte fericit și îndrăgostit printr-o fotografie postată la comun de amândoi pe Instagram: „Acest Elvis mi-a cântat la câțiva centimetri distanță, aproape m-am topit de dragoste“, spunea ea la acel moment.

Din păcate, două luni mai târziu, Sandra Echeverría spune într-un nou interviu pentru emisiunea „Ventaneando“ că efortul pe care l-au făcut pentru a-și reface viața ca soț și soție nu a funcționat. „Mai mult sau mai puțin, iată (cu mâna pe inimă), încă vedem dacă va funcționa sau nu. Adevărul este că nu prea există speranță pentru noi“, a declarat cântăreața în vârstă de 38 de ani, subliniind că, din puntul ei de vedere, a făcut tot ce a putut. „Per total, sunt împăcată și liniștită știind că totul a funcționat și încă mai lucrăm la asta, încă nu este un Nu definitiv, dar adevărul este că văd lucrurile ca fiind complicate.“

Cu toate acestea, Echeverría a subliniat că, deși relația cu Leonardo de Lozanne nu pare să ducă în direcția dorită, au fost de acord că vor face o echipă excelentă ca părinți ai fiului lor. „Fiul meu este dragostea vieții mele, este cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut cineva vreodată, iar el mi l-a făcut mie, așa că vom încerca să facem o echipă bună pentru el și să fim cei mai buni părinți“, a conchis ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 07:00 Pariu cu destinul
  60 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  75 min
  02:15 Sarutul otravit
  180 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies