Și Lady Gaga se mărită! Când va avea loc nunta ei cu Michael Polansky?

Și Lady Gaga se mărită! Când va avea loc nunta ei cu Michael Polansky?
Citeste mai mult despre: Lady GaGa, Michael Polansky, nunta
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 23 Iunie 2024

O sursă a confirmat că artista visează să facă schimbul de jurăminte la apusul soarelui, pe domeniul ei din Santa Monica.

După mai bine de patru ani de relație, Lady Gaga se pregătește să facă următorul pas cu Michael Polansky. Artista câștigătoare a premiului Grammy vrea să își îndeplinească visul unei nunți la apus de soare, în casa ei din Malibu.

Zvonurile despre o posibilă nuntă au apărut în urmă cu câteva luni, când cântăreața a fost văzută purtând un inel cu diamant fix pe inelarul stâng, în timp ce se plimba prin West Hollywood.

De altfel, artista „Le-a spus prietenilor și familiei să se pregătească pentru nuntă”, a dezvăluit o sursă în exclusivitate pentru revista „Life & Style”, care a detaliat că ea și omul de afaceri vor „o ceremonie la casa lor din Malibu, în vară”.

Surse apropiate cântăreței au declarat că aceasta a participat la nunta surorii sale, Natali Germanotta, cu fotograful Alex Dolan la începutul lunii iunie, ceremonie care a avut loc în statul Maine, din nord-estul SUA. De atunci, artista a fost profund emoționată, iar asta a inspirat-o să facă un pas atât de important în relația ei. „A plecat simțindu-se super inspirată, așa că ea și Michael s-au gândit să facă ceva spontan, tocmai pentru că Gaga este foarte imprevizibilă. Și, cum întotdeauna a visat să aibă o nuntă la apus de soare, vrea să facă acest. Așa că domeniul cu vedere la munții Santa Monica, dar și la plajă „este perfect pentru asta”, a adăugat sursa.

Lady Gaga și Michael Polansky „sunt opuși în multe privințe, dar chimia și conexiunea lor este de netăgăduit. Locul lor este împreună și sunt nerăbdători să întemeieze o familie“, a explicat sursa.

Pe 4 iunie, cântăreața a negat zvonurile cu privire la o presupusă sarcină, dar a vorbit în repetate rânduri despre dorința de a avea „cel puțin trei” copii. „Copiii sunt cu siguranță în planurile ei. Lady Gaga este mai fericită ca niciodată”, suntem asigurați.

Relația dintre Gaga și Polansky a devenit publică în februarie 2020. Omul de afaceri a însoțit-o pe cântăreață la o serie de evenimente, inclusiv la BAFTA și la Critics Choice Awards. Înainte de relația sa actuală, Lady Gaga a fost logodită cu actorul Taylor Kinney și cu agentul de talente Christian Carino.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies