Smiley și Gina Pistol au spus astăzi „Da“

Smiley și Gina Pistol au spus astăzi Da
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 27 Mai 2023

După șapte ani de relație și o superbă fetiță, cei doi și-au unit astăzi destinele! 

În sfârșit, Gina Pistol și Andrei Tiberiu Maria alias Smiley au devenit soț și soție! Discreți cum îi știm, așa au decis să le fie și uniunea de suflet, în prezența rudelor și a celor mai apropiați oameni.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă, unde a purtat o rochie fină din dantelă, de inspirație vintage, pantofi Jimmy Choo îmbrăcați în perle artificiale și a avut un buchet cu floarea-miresei.

La rândul său, mirele a purtat nuanțe deschise, un costum crem cu cămașă albă, fără cravată, și pantofi crem.

„«DA»-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans!“, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă. 

Pentru recepție, Gina și Smiley au ales un loc special, într-un spațiu de vis, creat în mijlocul naturii: orangeria deschisă de celebrul master florist Nicu Bocancea, cel la care apelează toate vedetele autohtone pentru aranjamente florale speciale la asemenea evenimente.

 

Acolo, sub o ploaie de flori albe, atent alese și plasate la înălțime, în suporturi de sticle sau rame albe, și cu mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, cu place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detaliim mirii și-au așteptat prietenii, apropiații și familiile pentru a se bucura împreună de fericitul eveniment.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies