Starurile latino au încins atmosfera la MET Gala

Starurile latino au încins atmosfera la MET Gala
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 02 Mai 2023

Actrițe, cântărețe și manechine provenind din Spania, America de Sud și comunitățile hispanice din Statele Unite au dat proba eleganței la cel mai așteptat eveniment de modă al anului.

Vedete latino, precum Jennifer Lopez, Penélope Cruz, Salma Hayek, Jenna Ortega, Gisele Bündchen ori Anitta, și-au etalat cele mai elegante ținute pe covorul roșu desfășurat pe treptele Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă, care a găzduit evenimentul anual dedicat strângerii de fonduri pentru institut, organizată tradițional în prima zi de luni din luna mai. Anul acesta, tema vestimentară aleasă a fost universul stilistic al regretatului designer Karl Lagerfeld, în amintirea căruia a fost deschisă și o expoziție omagială.

Arista de origine portoricană Jennifer Lopez a bifat una dintre cele mai hot apariții ale sale. Superba divă în vârstă de 53 de ani a strălucit într-o elegantă rochie Ralph Lauren, cu o fustă din satin albă mixată cu o bustieră, ce-I lăsa la vedere abdomenul și spatele și se continua cu spectaculoasă trenă din catifea neagră, bifurcată asemeni unei cozi de rândunică. Pe lângă teatralitatea trenei, elementul surpriză a fost acea tocă cu voaletă, care-i dădea un aer misterios.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Actrița spaniolă Penélope Cruz părea o mireasă desprinsă din poveștile cu conchistadori, în acea rochie albă cu perle și cristale a casei de modă Chanel. Modelul tip princess, cu decolteu amplu, ce se continua cu un capișon artistic, amintea de vechile rochii ale nobilelor spaniole.

Sosită la brațul soțului său, miliardarul Franççois Pinault, Senzuala Salma Hayek, a mizat din nou pe roșu intens, într-o creație Gucci foarte curajoasă: o bustieră din latex, decorată cu șiraguri de perle atârnându-i pe brațe și combinată cu o fustă cu multiple volane din tul strălucitor și dantelă, amintind de originile sale mexicane. „Karl Lagerfeld m-a plăcut întotdeauna în roșu, așa că mulțumesc casei Gucci pentru crearea acestei rochii pentru a celebra moștenirea sa“, a scris Salma Hayek pe Instagram în dreptul unui clip realizat pe covorul roșu. „PS. Mulțumesc Valentina pentru ideile tale minunate în procesul de design și styling“, a amintit-o ea și pe fiica sa, care a contribuit la acest look îndrăzneț.

Tânăra Jenna Ortega de origine mexicană, revelația din serialul „Wednesday“, a avut un outfit de Lolita jucăușă, cu influențe retro, ca un ecou al somptuoaselor rochii de epocă. Reinterpretată cu fustă mini, dar păstrând corsetul, trena și acel bolero pe care astăzi îl regăsim doar în costumele de mariachi, Jenna Ortega a fost transformată de designerul Thom Brown într-o apariție memorabilă.

Gisele Bündchen a fost și ea la înălțimea evenimentului, sexy și parcă fără vârstă. Manechinul brazilian și-a lăsat pletele jucăușe în vânt și a avut aerul unui înger (cu trimitere la defilările sale trecute de la Victoria’s Secret), într-o ținută complet albă, cu pelerină de fulgi, ținută de podium în show-ul de modă Chanel Haute Couture 2007, primăvară-vară.

Cântăreața braziliană Anitta a făcut și ea impresie la MET Gala cu rochia sa din tafta neagră, creată de Marc Jacobs. Gulerul său tip crăiasă și trena lungă, precum și mănușile lungi albe au adus un omagiu ținutelor purtate de divele Vechiului Hollywood, în timp ce încălțămintea cu vârf ascuțit și platforme impresionante au transpus acest look în contemporan.

FOTO: Instagram, Profimedia

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Favorul
  180 min
  05:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies