William Levy e Montecristo, noul erou de la Acasă TV

William Levy e Montecristo, noul erou de la Acasă TV
Citeste mai mult despre: Montecristo, illiam Levy
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 27 Aprilie 2024

O nouă mini-serie în limba spaniolă, care readuce în prim-plan un personaj clasic mutat în decor contemporan.

Bazat pe clasicul literar „Contele de Monte Cristo” de Alexandre Dumas, serialul spune povestea lui Alejandro Montecristo (William Levy), un personaj enigmatic care apare în atenția publicului și care stârnește îngrijorare în rândul elitei mondiale, deoarece originea averii sale și trecutul său sunt necunoscute.

Montecristo este fondatorul și directorul general al unei noi companii de tehnologie care a stârnit invidia și interesul multora, printre aceștia numărându-se Fernando Alvarez Mondego (Roberto Enríquez) - un om de afaceri legat de aristocrația spaniolă care dorește să achiziționeze start-up-ul Montecristo. Ceea ce nu știe Fernando este că Montecristo este o persoană pe care a cunoscut-o cu zeci de ani în urmă, iar motivul apariției sale este alimentat pur și simplu de răzbunare.

„Întotdeauna mi-a plăcut această poveste și am vrut să o spun, a spus William Levy în exclusivitate pentru „Deadline” despre proiect. „Îmi amintesc că am început să discutăm despre ea când lucram la serialul Fox Star in Atlanta, despre cum să transformăm acest vis în realitate. Aproximativ trei ani mai târziu, a început să se concretizeze cu adevărat. Este diferit de original pentru că este o abordare modernă, așa că cred că spectatorii vor fi plăcut surprinși de versiunea noastră.”

Versiunea lui Levy despre Montecristo va fi în continuare plină de dramatism, acțiune, aventură din romanul original finalizat în 1844.

„Mi-am făcut griji pentru viața personajului meu”, a împărtășit el râzând în timp ce monta trailerul. „Scenariștii au făcut o treabă atât de bună cu această idee despre un copil care crește în Cuba, unde are familia și prietenii lui și s-a îndrăgostit de o fată. Când se ivește oportunitatea de a evada pentru o viață în Miami, el se duce după ea și găsește bogății dincolo de visele sale, dar asta îl transformă în personajul negativ al poveștii. Devine consumat de dorința de a se răzbuna pe oricine i-a greșit vreodată și se trezește jucând un joc periculos.”

 

William Levy spune și că o poveste de dragoste suculentă va atrage atenția publicului. „Va exista o femeie care va intra în viața lui și care îi va stârni interesul. Chiar și dincolo de asta, va ajunge în punctul în care va pune totul în joc pentru ea, inclusiv viața lui”, a spus Levy. „Dragostea este fragilă; putem crede că ne face puternici, dar poate fi și periculoasă”, a adăugat el.

Mini-seria „Montecristo” are șase episoade și este difuzată la Acasă TV sâmbătă și duminică de la ora 21:30.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Favorul
  180 min
  05:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies