Actorii din ”Inima de tigan” au fost in vacanta in Tunisia

Actorii din ”Inima de tigan” au fost in vacanta in Tunisia
Data publicarii: 03 Iunie 2008

Actorii din ”Inimă de ţigan” s-au bucurat de o săptămână de vacanţă într-o ţară exotică, Tunisia, ei alăturându-se echipei care plecase să filmeze pentru viitorul proiect Promance, companie MediaPro Pictures.

Astfel, o echipă numeroasă de aproape 50 de oameni, formată din actori şi oamenii din echipa telenovelei s-au relaxat după multele luni de filmare la ”Inimă de ţigan”. Actorii au stat la plajă, au înotat în Marea Mediterană, au mers în excursii, şi chiar aflaţi departe de ţară, au dat autografe.

Marin Moraru, Gheorghe Visu, Denis Ştefan şi Florin Zamfirescu au încercat aventura deşertului Sahara, unde s-au plimbat cu jeep-urile şi au înfruntat furtuna de nisip. ”Cel mai mult mi-a plăcut off-road-ul pe dunele de nisip pe fosta pistă Paris Dakar, plimbarea prin deşert cu cămilele şi cu caii. În plus, a fost o senzaţie de-a dreptul fascinantă să înot în piscină în mijlocul deşertului”, povesteşte Denis Ştefan.

Gheorghe Visu s-ar întoarce în Sahara special pentru a avea ocazia să conducă un jeep: ”Mi-a plăcut foarte mult în deşert, iar locurile de filmare de la ”Războiul stelelor” sunt impresionante, sunt invidios pe colegii mei care au filmat acolo. Mi-au plăcut mult arhitectura, casele albe fără prea multe decoraţii şi plaja foarte fină”, a mărturisit actorul.

Capitala Tunisiei şi oraşul plin de istorie, Cartagina au fost vizitate de marii actori Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Denis Ştefan, Florin Zamfirescu, Gheorghe Visu, Vladimir Găitan, care au mers însoţiţi de soţiile lor.

Aflată şi ea în vacanţă, Andreea Pătraşcu a dorit cu ardoare să se bronzeze la soarele african, iar Nicoleta Luciu a profitat de momentele libere pe care le-a avut de la filmare şi le-a cumpărat cadouri celor dragi: zece rochii specifice arăbeşti şi trei costumaşe pentru finii ei: ”Sunt fascinată de stilul lor de a se îmbrăca pentru că este foarte comod. În Tunisia am descoperit o lume extraordinară. De la clădiri, limbă, tradiţii, până la viaţa din deşert”, povesteşte vedeta ACASĂ, care în fiecare seară, înainte de culcare, îşi ascultă bebeluşul. Nicoleta nu s-a împăcat foarte bine cu mâncarea specifică care era foarte condimentată, prin urmare a mâncat mult pepene roşu şi galben.

Imagini extraordinare, exotice din vacanţa actorilor şi a echipei de la ”Inimă de ţigan” din Tunisia, vor fi transmise la ”Poveştiri de noapte”, ACASĂ, de la ora 22:00.

 

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies