O creatoare de conținut pe TikTok, nemulțumită de comportamentul unei concurente „Mâncare pe care”: „Îmi murdărești mobila?”

O creatoare de conținut pe TikTok, nemulțumită de comportamentul unei concurente Mâncare pe care : Îmi murdărești mobila?
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, cina, emisiuni, petrecere, show culinar
Autor: Diana Oprea Data publicarii: 16 August 2022

Ieri s-a dat startul unei noi săptămâni, unei noi serii de cine, unui nou lanț de surprize... doar la Mâncare pe care! În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Acasă, Cristiana Radu, Alina Creciun, Claudia Niculae, Cosmin Gruici și Cristian Dajboc se vor lupta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. La sfârșitul săptămânii, persoana care strânge cele mai multe puncte pentru ce a gătit și pentru atmosfera creată va câștiga 5.000 de lei. 

Cristian este concurentul care a inaugurat seria de cine. Bărbatul și-a delectat invitații cu un meniu delicios format din tartar de ton cu avocado, mix de scoici cu paste și plăcintă de bostan. Felurile de mâncare alese au făcut furori printre oaspeți: „Este preparat exact cum îmi place mie”, „A fost foarte gustos”, „Farfuria arată senzațional!” au fost câteva dintre reacțiile degustătorilor. 

În ciuda celor mai bune intenții de care a dat dovadă, Cristian a fost cicălit toată seara de Claudia: „Am făcut o gafă, sper să nu se supere. I-am dat de lucru”, a mărturisit aceasta după ce i-a murdărit oglinda cu spumă de ras. Însă gluma femeii nu a fost pe placul celorlalți concurenți: „Mie nu mi-ar plăcea… vii tu la mine acasă ca oaspete și îmi murdărești mobila?”, a declarat înfuriată Alina Creciun, o cunoscută creatoare de conținut pe Tik-Tok. 

Pe lângă curiozitatea sporită pentru locuința gazdei, Claudia și-a exprimat dorința de a afla cât mai multe lucruri despre viața personală a lui Cristian: „Copii nu? De ce? Dar însurat? Am impresia că îți e cam frică să încerci… ai încercat? Pot să întreb câți ani ai sau sunt prea indiscretă?” au fost câteva dintre întrebările adresate de aceasta bărbatului, care se simțea inconfortabil. 

Mai mult decât atât, Claudia l-a taxat grav pe Cristian, atunci când acesta a vorbit despre pasiunile sale, printre care se numărau sportul și activitățile extreme: „Nu prea are adrenalină… cred că a pierdut-o pe drum!”, „Cred că merge la sala de mese mai degrabă” au fost replicile răutăcioase ale Claudiei. 

Pentru a afla cum se vor descurca ceilalți concurenți și cine va fi câștigătorul premiului de săptămâna aceasta, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, pe Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies