20 de tineri talentati pun "Pariu cu viata", in primul serial musical din Romania - VIDEO

20 de tineri talentati pun Pariu cu viata , in primul serial musical din Romania - VIDEO
Data publicarii: 11 Iulie 2011

20 de tineri foarte talentati, charismatici si plini de energie din "La-La Band" pun "Pariu cu viata" din aceasta toamna, la Pro TV, in primul serial musical din Romania.

Membrii "La-La Band" sunt fie elevi ai Liceului "Dinu Lipatti" sau ai Scolilor de Arta, fie studenti la Actorie, Conservator sau la facultati cu profil economic. Iar ceea ce ii uneste este pasiunea pentru muzica si dans.

Primul lor hit, "Stage of Joy", cu un sound pop-rock, compus de Ionut Radu, poate fi ascultat la radiouri, pe site-ul protv.ro si pe blogul trupei lalaband.protv.ro.

De asemenea, pe pagina de facebook, La-La Band, gasiti zilnic noutati din vietile tinerilor pe care ii veti urmari din aceasta toamna, la Pro TV.

Ei sunt tinerii care vor spune o noua poveste din aceasta toamna, la Pro TV, "Pariu cu viata", primul serial musical, pentru toate varstele, care descrie societatea romaneasca , din care se va naste cea mai noua, fresh si talentata trupa romaneasca, "La-La Band".

Cei 20 de adolescenti care fac parte din "La-La Band", noii RBD ai Romaniei, au fost alesi din 30.000 de tineri inscrisi la castingul organizat de MediaPro Pictures in lunile decembrie si februarie.

Ei sunt: Dorian Popa, cel mai sexy membru al trupei,Alina Eremia, "vocea de aur" din "La-La Band",Sore Mihalache, care a facut parte din trupa Crazy Win si de curand a lansat o piesa interpretata alaturi de Smiley,Cristina Ciobanasu, cunoscuta telespectatorilor din serialele "Ingerasii", "Aniela" si "Iubire si onoare", difuzate ACASA, Bubu Cernea, tobosarul trupei, care si-a infiintat o trupa rock, "X-plod", si a cantat pe scena Premiilor "Latin Grammy Awards",Andrei Stefan, castigatorul celei de-a sasea editii a emisiunii "Dansez pentru tine", Rafael Tudor, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Dima Gheorghita Trofim, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent sau Georgiana Drumen, "pitica" talentata din "La-La Band".
 
Primul serial muzical romanesc, "Pariu cu viata" se inscrie pe un trend ascendent al productiilor de acest gen din intreaga lume, precum "Glee", "Rebelde", "Britannia High", care au inregistrat audiente spectaculoase, s-au transformat in adevarate fenomene pop-culturale si au generat isterie in randul fanilor de pretutindeni.

"Pariu cu viata" este o productie dedicata tuturor varstelor, de la copii la adolescenti, de la tineri la parinti. Prin subiectul abordat si personajele prezentate, noul serial difuzat de Pro TV reprezinta un portret al societatii, o productie in care se vor regasi atat tinerii, cu visurile si problemele lor, cat si cei maturi, cu impliniri sau drame. Alaturi de gasca de adolescenti cu aptitudini muzicale si actoricesti deosebite din "La-La Band", care vor da culoare si note muzicale productiei "Pariu cu viata", se vor alatura nume mari ale cinematografiei romanesti. 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  164 min
Modifică setările cookies