Manelistii vorbesc despre umilintele prin care au trecut - VIDEO

Manelistii vorbesc despre umilintele prin care au trecut - VIDEO
Data publicarii: 12 Noiembrie 2010

Manelistii nu traiesc chiar cea mai fericita perioada din viata lor. Nu vorbim doar de banii incasati - ca deh, este criza peste tot - ci si de... loviturile pe care le primesc uneori din senin, de la petrecaretii luati de val.

Ca Adi Minune si-a luat o palma peste ceafa, pentru ca ar fi refuzat sa cante la toate mesele, nu e nimic, pe langa ce au patit manelistii la chindii. Adica... lovituri mai puternice, suturi in fund, amenintari si chiar - spun unii - sechestrari!

Lautarii, insa, stiu una si buna: de acolo vin bani. Si nu le e rusine sa ii adune de pe jos, cand mesenii ii arunca inspre ei. "Rusine, concluzioneaza ei, e atunci cand te apleci si nu ai ce sa iei!"

Cine spune ca manelistii se imbogatesc peste noapte, la propriu, nu stie probabil si ce pret platesc, uneori, pentru asta. Cand esti pe scena si ploua peste tine cu bani, toata lumea te invidiaza, dar pana si aceasta meserie are riscuri pe care nu vi le-ati fi imaginat!

Liviu Mititelu ar fi, pare-se, campion la patzanii de acest gen! Ca si-a luat Minune o palma, nu e nimic! El - scriu ziarele - ar fi primit suturi in fund si imbranceli fara numar...

Multi s-au mirat cand l-au auzit pe Adi mInune povestind, cu atata detasare, despre palma rusinoasa primita de la un petrecaret nervos. Pai, a trecut el si prin altele, mult mai periculoase!

Poti sa ti-o iei din orice: ca nu canti la toate mesele, ca nu canti melodiile cerute de petrecareti, ca nu strigi bine dedicatia. In fine, motivele sunt nenumarate, iar Adi Minune zice ca ar fi fost si sechestrat, la un moment dat, impreuna cu Florin Salam si Sorinel Copilul de Aur.

Manifestarile petrecaretilor sunt din cele mai diverse. Dar, e aproape regula: cele mai multe se petrec cand se crapa de ziua, iar oamenii treziti din betie constata ca au aruncat, peste noapte, prea multi bani.

Asta e! Cumva, lautarii sunt la cheremul petrecaretilor! Ei platesc, lautarul canta! Si, chiar daca unii ar considera injositor faptul ca manelistii se apleaca sa adune banii aruncati in valuri, ei nu se simt deloc jenati. Ar fi culmea!

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Aproape de iubire
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Iubire la pachet
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Pe firul iubirii
  120 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  120 min
  22:00 Lasa dragostea sa creasca
  120 min
  00:00 Scorpionul
  75 min
  01:15 Lectii de viata
  60 min
  02:15 Trei surori
  150 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies