Un trio amoros și multe intrigi în noua telenovela mexicană „Numai lângă tine“

Un trio amoros și multe intrigi în noua telenovela mexicană Numai lângă tine
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Iunie 2022

Acasă TV aduce pe crane una dintre cele mai recente telenovele produse de Televisa, a cărei filmări s-au finalizat în luna martie.

„Numai lângă tine“/„Contigo sí“ este una dintre cele mai noi producții mexicane de televiziune, care a prins cel mai bine la tineri. Practic, este un proiect Televisa menit să atragă o nouă „felie“ de public, un pariu care s-a dovedit a fi, în cele din urmă câștigător.

Producătorii noii telenovele s-au folosit de o poveste mai veche, din telenovela clasică „Viviana“, pentru a construi scenariul din „Numai lângă tine“/„Contigo sí“. Iar remake-ul a devenit popular printre telespectatori. Ingredientele care au ajutat la promovarea sa? Actori tineri, frumoși și talentați. Și, bineînțeles, o intrigă… cât se poate de clasică și universală.

Într-un orășel de la malul mării, trăiește o asistentă medical, pe nume Angela Gutierrez (Alejandra Robles Gil, aflată la primul său rol principal), care este studentă la Medicină și visează să-și depășească condiția. Într-o zi, îl cunoaște pe fermecătorul Alvaro Villalobos (Danilo Carrera), ajuns în provincie cu afaceri, de care se îndrăgostește nebunește. Atracția dintre cei doi este atât de mare încât, sub imperiul dorinței, tinerii decid să se căsătorească.

Numai că, după nuntă, Alvaro o părăsește pe Angela și se întoarce în Ciudad de Mexico, unde se căsătorește – din nou, de data aceasta din interes – cu Samanta (Barbara Islas), care e bogată. Cu inima sfărâmată, Angela vine și ea în capitala țării, pe urmele lui Alvaro, pe care încă îl iubește. Dar ajunge să-l cunoască și să se apropie de Leonardo (Brandon Peniche), care o iubește și o susține mereu.

Protagoniștii Alejandra Robles Gil, Danilo Carrera și Brandon Peniche sunt susținuți, printre alții, de Barbara Islas, Lisardo și Ernesto Laguardia. Iar dacă numele Peniche vi se pare cunoscut, este pentru că Brandon Peniche este fiul celebrului telenovelist Arturo Peniche, pe care îl știm din seriale.

Telenovela „Numai lângă tine“/„Contigo sí“este difuzată zilnic la Acasă TV, de luni până duminică, de la ora 12.00.

FOTO: pagina oficială

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies