Céline Dion a reapărut alături de fiii ei la concertul Rolling Stones

Céline Dion a reapărut alături de fiii ei la concertul Rolling Stones
Citeste mai mult despre: Celine Dion, Mick Jagger, Rolling Stones
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 18 Mai 2024

Gemenii Eddie și Nelson, băieii mai mici ai cântăreței, au surprins cu noul look.

După ce a dezvăluit, în decembrie 2022, că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Céline Dion a avut puține apariții publice. După cum ea însăși a menționat recent, s-a concentrat asupra sănătății sale făcând diferite terapii, așteptând un miracol medical, întrucât boala sa nu are încă leac. După apariția surpriză de la gala Grammy din luna februarie, cântăreața canadiană a apărut din nou în public, iar acest lucru s-a întâmplat în compania copiilor ei, în timpul unui concert Rolling Stones.

În urmă cu câteva zile, Céline a postat pe Instagram o fotografie cu seara ei de neuitat de la Allegiant Stadium din Las Vegas, unde a asistat la spectacolul emblematicei trupe rock. Întâlnirea a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și, la fel ca în cazul mai multor apariții publice recente, ea a fost însoțită de fiii săi René Charles, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Eddie și Nelson, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu regretatul muzician René Angélil.

„Sâmbăta trecută am avut ocazia să îi văd pe @therollingstones în concert în cadrul turneului #hackneydiamonds la @allegiantstadium din Las Vegas. Ce spectacol extraordinar! Îi mulțumesc în mod special lui @mickjagger pentru primirea călduroasă a familiei mele, ne-ați făcut să ne zguduim!“, a postat ea pe conturile sale de socializare.

În imagine, toți zâmbeau și se pozau alături de celebrul vocalist. Céline Dion a arătat foarte bine într-o rochie roșie cu mânecă lungă cu efect de piele, pe care a accesorizat-o cu tocuri înalte bej. Copiii ei mici au atras, de asemenea, multă atenție, deoarece arătau foarte maturi și cu un stil diferit față de cum au fost văzuți până acum, lăsându-și chiar și barbă și mustață ca fratele lor mai mare.

„Două legende!” și „Céline, arăți uimitor”, au fost unele dintre cele mai repetate comentarii la postările cântăreței canadiene. În plus, fanii ei au sărbătorit cât de apropiată este relația cu copiii ei și i-au transmis cele mai bune urări.

Luna trecută, ediția franceză a revistei „Vogue” a publicat un interviu intim în care Céline a vorbit despre zilele în care a suferit de sindromul persoanei rigide. „Să trăiești de la o zi la alta este foarte greu din punct de vedere moral. Este greu, muncesc foarte mult și mâine va fi și mai greu.Cu toate acestea, există un lucru care nu se va opri niciodată, iar acesta este voința.Pasiunea. Visele. Determinarea”, a spus ea.

În ciuda situației sale, vedeta canadiană a spus că este norocoasă: „Oamenii care suferă de acest sindrom să au norocul sau mijloacele de a avea medici buni și un tratament bun. Eu am aceste mijloace și, mai mult, am acea putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri”, a spus ea, având convingerea că cercetarea va face progrese și va găsi un tratament.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Favorul
  180 min
  05:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies