Manelistii fac bani "fara numar"! Afla care sunt cei mai bogati dintre ei! VIDEO

Manelistii fac bani fara numar ! Afla care sunt cei mai bogati dintre ei! VIDEO
Data publicarii: 03 Noiembrie 2011

Nu sunt marii oameni de afaceri, nici vedetele devenite faimoase peste ocean. Ci... manelistii care se imbogatesc - spun ei - cantand la nunti, botezuri si alte cumetrii.  "Fara numar" ar insemna, de fapt, un numar. Unul cu multe zerouri in coada.

Aflam ca lautari faimosi precum Salam, Guta sau Minune se pot lauda cu averi care ar umili multe persoane bogate, inscrise in topurile Forbes.

Nu stim pe ce se bazeaza calculele celor de la site-ul citat de CanCan, dar acestia sustin ca au reusit ceea ce nimeni nu a reusit vreodata! Sa contabilizeze castigurile manelistilor!

Dupa mai bine de sase luni de munca, spun ei, timp in care ar fi adunat informatii, au reusit sa faca si un top al celor mai instariti lautari. Cifrele ar speria pe oricine. Pentru ca sunt de ordinul milioanelor de euro.

In topul respectiv se face referire, de fapt, la toti rromii. Iar Dan Bursuc - care este compozitor, producator muzical si impresar - apare undeva pe locul 33. Este insa primul manelist din clasament. Acesta ar fi agonisit de-a lungul timpului aproximativ un milion 500.000 de euro.

O parte din avere ar fi investit-o in pasiunea pentru masinile de lux, dar si in vila pe care a decorat-o dupa bunul gust. In casa lui Bursuc gasim tot felul de antichitati si scari imbracate in piele de caprioara. Iar in gradina putem admira mini-cascade si plante exotice si extrem de rare.

Pe locul doi, daca ne referim doar la manelisti, s-ar afla Florin Salam. Cantaretul ar fi adunat, in urma cantarilor, un milion trei sute de mii de euro. Evident, cu atatia bani, si-a putut face toate hatarurile. Si a putut investi o buna parte din ei in masini. Ultima... "bijuterie" cu multi cai putere l-ar fi costat 170.000 de euro.

Poate o sa va vina greu sa credeti, dar autointitulatul rege al manelelor este pe locul trei in topul celor mai bogati manelisti. Nicolae Linguraru, cum il cheama in realitate pe vestitul Guta, ar avea o avere estimata la un milion doua sute de mii de euro.

Dar, a si investit multi bani in cele trei vile din Petrosani, in cele doua apartamente din centrul Bucurestiului si in casa din Bucurestii Noi. Sa nu mai vorbim de masinile care nu sunt putine la numar. Nu stim sa existe vreo declaratie de avere oficiala a lui Guta, dar se aude ca ar avea bijuterii din aur ce cantaresc peste trei kilograme si valoreaza cam 150.000 de euro... Sa nu uitam de banii pe care Guta se lauda mereu ca ii da celor dragi...

Increderea de sine ii caracterizeaza pe toti manelistii. Si Adi Minune vorbeste relaxat, satisfacut si fericit despre ceea ce a realizat in viata. Are toate motivele, sugereaza site-ul citat de acelasi ziar: artistul ar avea o avere de un milion o suta de mii de euro. E adevarat, bogatia l-a adus si in vizorul Agentiei Nationale pentru Integritate...

Ramanem in zona manelistilor, desi cel pe care vi-l prezentam mai departe nu canta, ci doar se invarte in acest cerc: Leo de la Strehaia. Nimeni nu stie exact cu ce se ocupa, insa lumea il priveste ca pe un... sponsor al lautarilor si al femeilor frumoase. Fiul bulibasei de la Strehaia sustine ca are bani datorita parintilor.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Inima nu minte
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Dragostea si banii
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Pamantul, Soarele si tu
  60 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Inima nu minte
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  150 min
  04:30 Doctorul casei
  45 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies