Mesajul Prințului Harry și al soției sale, Meghan, pentru Prințesa Kate, care a anuțat că are cancer

Mesajul Prințului Harry și al soției sale, Meghan, pentru Prințesa Kate, care a anuțat că are cancer
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 23 Martie 2024

Potrivit ITV, fratele Prințului William și soția sa au contactat Palatul „în privat” după tulburătoarea dezvăluire de aseară.

Ieri, Prințesa Catherine de Wales a publicat o înregistrare în care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an. Diagnosticul a venit după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. 

Și tot ieri, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar fi „luat legătura” cu Prințul William și Kate Middleton după aflarea diagnosticului prințesei.

Chris Ship, editorul regal al ITV, a fost cel care a făcut dezvăluirea despre Ducii de Sussex: „Prințul Harry a luat legătura cu fratele său, Prințul William, după ce a aflat de ce anume suferă cumnata sa. El și soția sa, Meghan, i-au contactat în privat. Nu este clar dacă a fost un apel telefonic/video sau niște mesaje de susținere“.

Acest lucru s-a aflat după ce Ducii de Sussex au dat o declarație în legătură cu anunțul făcut de soția lui William: „Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în liniște”.

După toate informațiile, Prințul Harry și Meghan Markle au aflat despre starea lui Catherine în același timp cu restul lumii. Potrivit unei persoane din interior care a vorbit cu „New York Post”, soții Sussex „nu aveau nicio idee” că acesta fusese diagnosticată cu cancer atunci când a făcut publică vestea: „Nu aveau nicio idee și au aflat de veste abia în același timp cu restul lumii. Acest lucru demonstrează daunele ireparabile pe care le-au provocat ei înșiși familiei lor. Încrederea a fost lezată și familia regală s-a distanțează de ei“.

Se pare că Ducii de Sussex și familia de Wales nu și-au mai vorbit în ultimii ani, dar diagnosticul de cancer al lui Kate ar putea face ca această neînțelegere „să fie mai repede data uitării”, potrivit expertului în relații publice Ryan McCormick. Căci, deși mesajul lui Harry și Meghan a fost scurt, asta pare să arate un semn „pozitiv” pentru relația cu Familia Regală. „Rapiditatea cu care au reacționat e de bun augur, iar gravitatea acestei situații poate fi atât de mare încât ar putea estompa nemulțumirile acumulate în acest timp. Da, Meghan și Harry au defectele lor, dar, familia este familie. Disputa lor ar putea foarte bine să se încheie imediat“.

Spre binele tuturor, sperăm ca Prințesa Kate să se refacă repede și complet, iar neînțelegerile cu Meghan Markle și Prințul Harry să fie date uitării.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Darul de nunta
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Gustul infrangerii
  60 min
  22:30 Scantei peste Brooklyn
  120 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Scantei peste Brooklyn
  90 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies