Prințesa Kate și-a făcut mult așteptata apariție

Prințesa Kate și-a făcut mult așteptata apariție
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 15 Iunie 2024

Vești bune dinspre Palatul Buckingham! Soția Prințului William sfidează scenariile sumbre afișându-se la Trooping the Colour, evenimentul care marchează Ziua Regelui în Marea Britanie.

Ca niciodată, această apariție a Prințesei Kate a fost așteptată cu sufletul la gură. Și asta pentru că e prima după teribilul anunț al diagnosticului de cancer.

Soția Prințului William și viitoare regină a Angliei, Kate Middleton a anunțat încă de-aseară într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că își va face apariția la Trooping the Colour, evenimentul care marchează Ziua Regelui în Marea Britanie. „Am fost copleșită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele două luni. Pentru mine și pentru William a contat enorm și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile”, și-a început ea mesajul.

„Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine. Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a mai dezvăluit Prințesa de Wales.

„Aștept cu nerăbdare să particip cu familia mea la Parada de Ziua Regelui din acest weekend și sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură știu că nu sunt încă în afara pericolului. Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine”, și-a încheiat Prințesa Kate mesajul.

Și, așa cum a promis, azi și-a făcut apariția, la fel de cochetă și la fel de veselă ca întotdeauna, chiar dacă vizibil slăbită, fragile și cu mișcări mult mai încetinite.

Îmbrăcată într-o splendidă rochie albă, cu centură și fundă neagră de la Jenny Packham (în ton cu ținuta fiicei sale, Prințesa Charlotte) și pălărie asortată de la Philip Treacy, Prințesa Kate a readus glamour-ul la acest eveniment regal, care ar fi fost văduvit altfel de absența sa.

Un video postat de Casa Regală ne arată o secvență cu ea și cei trei copii ai săi la balconul oficial al Palatului Buckingham.

FOTO: Profimedia, Casa Regală, Matt Porteous/Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies