Salma Hayek și miliardarul François-Henri Pinault au sărbătorit 15 ani de căsnicie - una în care nu a crezut nimeni!

Salma Hayek și miliardarul François-Henri Pinault au sărbătorit 15 ani de căsnicie - una în care nu a crezut nimeni!
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 Februarie 2024

Actrița i-a dedicat un mesaj soțului ei de Ziua Îndrăgostiților, care a coincis cu aniversarea căsătoriei lor.

Ziua Îndrăgostiților este o zi de două ori specială pentru Salma Hayek, deoarece coincide cu aniversarea căsătoriei sale cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault.

Miercuri, actrița de origine mexicană a sărbătorit 15 ani de căsnicie și i-a dedicat un mesaj romantic soțului ei prin intermediul Instagram. Cel mai important lucru pentru ea este că, după atâta timp, relația lor de iubire este în continuare „ușoară, distractivă, profundă și proaspătă ca o briză blândă”.

Salma Hayek a mărturisit că i-a fost teamă să își oficializeze relația; de fapt, a refuzat primele două cereri în căsătorie și a fost literalmente forțată de familie să se căsătorească în cadrul unei ceremonii civile la Paris, după ce li s-a născut singura lor fiică. Abia câteva luni mai târziu și-a făcut în sfârșit curaj să organizeze o petrecere cu prietenii ei în Veneția.

Înainte de a-l întâlni pe François, în 2006, ea acceptase că s-ar putea să nu-și găsească niciodată dragostea și recunoștea că soțul ei era complet în afara zonei sale de confort. Totodată, nici ea nu era chiar tipul de femeie care obișnuia să îl însoțească pe François: el este CEO al unui grup de companii care cuprinde mărci de lux precum Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga și Saint Laurent, iar ea nu are nicio problemă în a ieși… în pijamale.

„Nu eram o fashionistă. Eram înconjurată de fashioniste care făceau mișto de mine pentru că nu-mi păsa“, a recunoscut ea pentru The Edit de la Net-a-Porter. „Iar când am început să mă întâlnesc cu François, ele spuneau: «Cum l-ai găsit pe tipul ăsta? Nu-ți pasă de modă». Dar știi ce? Probabil că fix asta a fost revigorant pentru el“.

Lucrurile n-au decurs, însă, lin între ei. Actrița mexicană a fost deranjată în special de comentariile răutăcioase care au susținut inițial că era interesată doar de averea familiei Pinault, când ea a muncit din greu toată viața pentru a nu depinde de nimeni. „Când m-am căsătorit cu el, toată lumea a spus: «Oh, este o căsătorie aranjată. S-a măritat cu el pentru bani». Eu am spus, «Da, cum zici tu, femeie ușoară. Gândește ce vrei tu. Cincisprezece ani împreună. Și suntem atât de îndrăgostiți, încât nici măcar nu mă mai jignesc vorbele lor“, a spus ea în 2021.

Timpul i-a dat dreptate. Salma știe că între ei este o frumoasă poveste de dragoste, dar preferă să o păstreze pentru ea. „În imagini, nu poți să ghicești magia din el. M-a făcut să devin o persoană mult mai bună și m-a ajutat să mă dezvolt într-un mod atât de bun și sănătos“, îi mărturisea ea lui Dan Shepard în urmă cu ceva timp.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Partida perfecta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 O iubire irezistibila
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  60 min
  04:15 O iubire irezistibila
  105 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies